Грижа за косата

Грижа за косата
Косата ти е продължение на теб самата.  Не е странно, че усещането за красота и самочувствие след посещение при фризьор е особено повишено.
 С правилните продукти това е лесно да постигнеш това и у дома.  И с малко помощ от природата, ще постигнеш страхотни резултати. 
Косата се омазнява най-често под въздействието на фактори от околната среда – замърсяване, влажно време и мъгла. Чудесният ни Шампоан "Подхранване и възстановяване" за всички типове коса L.OVE
 е обогатен с ланолин и съдържа кислороден комплекс.

 Ефектът е освежен и чист скалп, по-мека, здрава и бляскава коса.

Пърхотът представлява бели люспи, които се появяват от слепването на мъртвите клетки по скалпа. Нашият емблематичен шампоан  ще ти помогне да имаш здрав и успокоен скалп.  За още по-добър ефект, след шампоана използвай балсам от серията.

 Начупените краища са само част от признаците на изтощената коса.

Замърсяването, отоплителните уреди, студеното време и неправилната употреба на някои продукти за грижа могат да направят косата изтощена и уморена. Нищо чудно, че понякога губи естествения си блясък.

За да е здрава и красиво изглеждаща, косата трябва бъде подхранена – независимо какъв тип е.В такъв случай избери Маската-балсам "Подхранване и възстановяване" L.OVE.  Подходящо е за всеки тип коса.


Разгледай нашите продукти, вдъхновени от природата.

Ключови думи: