Козметика за лице на клетъчно ниво REVILINE

Козметика за лице на клетъчно ниво REVILINE
Какво правят козметичните продукти с пептиди? Първо – действието на пептидите е научно доказано от повече от 50 години. Второ - те са уникални, природни, естествени био регулатори! Руските военни лекари и учени „копираха” от природата метода на стартиране на синтеза на белтъчини в организма. Само сигналната молекула може да стартира синтеза и по този начин да възстановяви клетките, а там съответния орган! Това е правилният, естественият начин за регенерацията на кожата на лицето. Така действат нашите козметични продукти. И тук няма лично отношение към една или друга компания, няма отношение към бизнесът на някого. Това, което показваме е НАУКА.... това е биохимията на клетката на нашето тяло!
А това, уважаеми дами, се учи в часовете по биология за 8-9 клас ... Всичко останало .... е просто печалби и бизнес!

Ревилайн – ежедневна грижа за лицето и тялото с пептиди

Пептидите се срещат свободно в нашия организъм, но след 25-30-годишна възраст започват за намаляват. Това е причината кожата да произвежда по-малко колаген, да се състарява, да потъмнява, да се появяват бръчки, да се дехидратира и много други проблеми. Приема на допълнителен пептид, действат по 3 различни направления подобряват качеството на епидермиса, намаляват бръчките и придават младежки вид.
Предлагайки козметика с пептиди за кожата, ние напомняме на нашия организъм, че собствените му пептиди са изчезнали или са намалели и той трябва да увеличи своите пептиди, за да се регенерира колагенът.
Заради ниското си молекулно тегло, пептидите преминават сравнително лесно през основната защитна мембрана на епидермиса, кератиновият слой. После, те се пренасят в дълбоките слоеве на епидермиса, където предизвикват увеличено производство на колаген. Освен това, те притежават отлични антиоксидантни и лечебни свойства, абсолютно необходими за регенерацията на кожата. Някои пептиди от тази категория е (Аргирелин-Невропептид), чието действие е подобно на Ботокс и познатите резултати от действието му.
Предимства на нашата козметиката с пептиди:
• Увеличават производството на СОБСТВЕН колаген
• Регулират разпадането на колагена
• Съдействат на антиоксидантни ензими
• Подобряват възстановяването на клетките
• Изравняват пигментацията
• Предлагат защита от микроби
В състава на пептидната серия Reviline има 12 крема за поддържане кожата на лицето, около очите, ръцете, краката и тялото.
RN01 Крем за лице против бръчки 30м
RN02 Дневен крем за лице 50мл
RN03 Нощен крем за лице 50 мл
RN04 Крем за лице за проблемна кожа 30мл
RN05 Интензивен крем за клепачи 30мл
RN06 Крем за областта около очите против отоци 30мл
RN07 Крем "Чиста Кожа" 30мл
RN08 Крем "Гладка Кожа" 50мл
RN09 Антицелулитен крем 50мл
RN10 Подхранващ крем за лице 50мл
RN11 Крем за варикоза на краката 50мл
RN12 Възстановяващ крем за пети и мазоли 50 мл
В състава на пептидната серия Reviline са включени най-мощните антиоксидантни комплекси на природния супероксид дисмутаза (СОД) и неговите индуктори, получени по биотехнологичен път. Тези комплекси действат антиоксидантно, имуномодулаторно, UV-защитно, противорадиационно и противотуморно, като съществено ускоряват процесите на детоксикация и регенерация на кожните клетки. Съчетаването на природните пептиди с природния СОД е нещо ново в областта на ревитализацията и козметиката на клетъчно ниво.
Крем за лице против бръчки (RN01) 30мл
Кремът за лице против бръчки е изключително средство с перфектно съчетани компоненти, гарантиращи максимален ефект на подмладяване. Той е силно проникващ, противоалергенен, подходящ за чувствителна кожа. Кремът прави кожата мека и копринена, дава младост и блясък, предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Крем дневен за лице подмладяващ (RN02) 50мл
Дневният подмладяващ крем за лице с пептиди е изключителна козметика с перфектно съчетани компоненти, гарантиращи максимален ефект на подмладяване. Той е с много висока степен на проникване и абсорбиране, противоалергичен, подходящ за чувствителна кожа. Той прави кожата мека и копринена, придава блясък, дава младежки вид и предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Крем за лице нощен подмладяващ (RN03) 50мл
Нощният крем анти-стареене с пептиди е изключителна козметика с перфектно съчетани компоненти, гарантиращи максимален ефект на подмладяване. Той е с висока степен на проникване и абсорбиране, противоалергичен, подходящ за чувствителна кожа. Кремът прави кожата копринено мека, гладка и придава здрав цвят, дава младежки вид и предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Крем за лице за проблемна кожа (RN04) 30мл
Кремът за лице за проблемна кожа, с пептиди е изключителен продукт с перфектно съчетани компоненти, гарантира максимално противовъзпалително и регенериращо действие. Той осигурява деликатна грижа за кожата, с изключително висока проникваща и абсорбираща способност. Кремът успокоява кожата, прави я гладка и здрава, овлажнява и омекотява, предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Интензивен крем за клепачи (RN05) 30мл
Интензивният крем за клепачи с пептиди е изключително съчетание на компоненти, гарантиращи ефекта на подмладяване на деликатната кожа на клепачите. Той е с много високо проникване и абсорбиране, противоалергичен, подходящ за чувствителна кожа. Кремът успокоява и възстановява деликатната кожа на клепачите, дава свежест и еластичност, предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Крем-гел около очите против отоци и тъмни кръгове (RN06) 30мл
Крем-гелът около очите, против отоци и тъмни кръгове е изключително средство за намаляване на появата на подпухналост и тъмни кръгове. Той е с високо проникване и абсорбиране, противоалергичен, подходящ за чувствителна кожа. Крем-гелът за зоната около очите успокоява и възстановява деликатната кожа, премахва признаците на умора, дава нежна грижа и свежест, предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Крем "Чиста кожа" (RN07) 30мл
Кремът "чиста кожа", против капилярни мрежички и звезди, с пептиди е изключителна средство с перфектно съчетани компоненти, гарантираща максимален ефект на намаляване на капилярни мрежички и звезди. Той е хипоалергенен и осигурява нежна грижа за чувствителната кожа, с изключително висока проникваща и абсорбираща способност. Кремът успокоява кожата, изравнява текстурата, придава гладък и здравословен тен, предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Крем за тяло "Гладка кожа" (RN08) 50мл
Кремът за тяло "Гладка кожа", против стрии и белези, с пептиди е с перфектно съчетани компоненти, гарантиращи максимално регенериращо действие. Той е с много високо проникване и абсорбиране, противоалергичен, подходящ за чувствителна кожа. Той възстановява кожата, правейки я гладка, изглажда текстурата, придава гладък и здравословен тен, предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Антицелулитен крем за тяло (RN09) 50мл
Антицелулитният крем за тяло с пептиди е изключителна козметика с перфектно съчетани компоненти за осигуряване максимален антицелулитен ефект. Той е с много високо проникване и абсорбиране, противоалергичен, подходящ за чувствителна кожа. Кремът тонизира кожата, предотвратява развитието на мъзрастови структурни промени, дава на тялото ви нежност и мекота, прави кожата по-опъната и тонизирана.
Подхранващ крем за ръце (RN10) 50мл
Подхранващият крем за ръце с пептиди е изключително средство с перфектно съчетани компоненти за максимална защита и подхранване на кожата на ръцете, най-засегнати от агресивни въздействия. Той много лесно прониква и се абсорбира, противоалергичен, подходящ за чувствителна кожа. Кремът защитава и подхранва кожата, придава мекота и свежест, ефективно подмладява и предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Крем овлажняващ за крака(RN11) 50мл
Овлажняващият крем за крака срещу разширени вени, с пептиди е изключително средство, с перфектно съчетани компоненти, гарантиращи максимален ефект. Той е с висока степен на проникване и абсорбиране, хипоалергенен; Осигурява нежна грижа за краката, връща лекотата, премахва умората и болката; Превантивна мярка за хора в риск; Защитава срещу агресивните влияния на околната среда
Възстановяващ крем за крака с пептиди (RN12) 50мл
Възстановяващият крем за крака против нацепвания и образувания на удебелена кожа с пептиди е перфектен за максимален регенеративен ефект. Той е с много висока степен на попиване и абсорбиране, противоалергичен, идеална грижа за кожата на краката. Кремът осигурява нежна грижа за суха и груба кожа на краката, той се връща мекотата и лекота, овлажнява и предпазва от агресивните влияния на околната среда.
Ключови думи:

Мнения