Dr. Core за кожа в период на хормонално стареене

Dr. Core за кожа в период на хормонално стареене

Серията е разработена специално за кожа с признаци на естрогенен дефицит. Средствата компенсират забавянето на механизмите за самовъзстановяване на кожата в периодите на пери-, пост- и менопаузата.

Активни компоненти на серията:
КОМПЛЕКСЪТ PROGELINE™
намалява провисването на кожата в областта на скулите и брадичката, прави кожата по-еластична.

SYMDECANOX™ HA
увеличава със 198% съдържанието на хиалуронова киселина в епидермиса и с 259% в дермата*

Крем с фитоестрогени за лице
Наситената ламеларна емулсия с комплекс от фитоестрогени и пептиди е създадена за кожа в период на хормонално стареене. Стимулира синтеза на колаген, укрепва дермата, прави по-здрави дермо-епидермалните връзки, повишава еластичността на кожата.

Крем-лифтинг за клепачи
Съвършена грижа за контура на очите, коригиращ всички признаци на стареене на кожата в периода на хормонално стареене. Намалява провисването на кожата и изразеността на бръчките, повишава еластичността на кожата. Нормализира хидролипидния баланс, стимулира изработката на хиалуронова киселина в кожата.

Крем срещу пигментни петна за лице и ръце
Кремът с комфортна текстура е създаден за корекция на пигментацията на кожата в период на хормонално стареене. Спомага за възстановяването на кожата и клетъчното обновяване, както и стимулира изработването на хиалуронова киселина в кожата.

Крем c технологията Deo Fresh за тяло
Блокира миризмите на възрастното тяло и придава чувство за увереност и свежест във всяка една ситуация. Усилва бариерната функция на кожата.

* Според резултатите от изследването върху образец от кожата при нанасяне на средството с активна съставка SymDecanox™ HA, Symrise (Германия).

Мнения