Ръце нежни и меки като коприна

Ръце нежни и меки като коприна

Редовната грижа за ръцета съхранява тяхната красота през годините и ги спасява от признаците на остаряване като сухота, белене, промяна в цвета на кожата, малки петънца.

Ако не полагате достатъчно грижи , още след 30-те ще забележите малки петънца и бръчици, които с годините ще стават все повече и все  по-големи.Но освен естетическо значение, добрата грижа за кожата има и здравословен ефект - милионите бактерии и микроби по-трудно ще стигнат до нея, а оттам и до организма като цяло.


Защитете ги от външните фактори

Когато вършите нещо у дома като бърсане на прах, миене на чинии,слагайте ръкавици.

Когато в магазина избирате препарати, отдайте предпочитанията си на тези, в които има добавки, защитаващи кожата на ръцете (балсам, например).

При приключване на къщната работа винаги измивайте добре ръцете и след подсушаване намажете с овлажняващ и подхранващ крем (Крем за ръце "Подхранващ" Happy Hands).

Поддържайте ноктите си чисти и добре оформени.


Обновете с пилинг и подхранване

Пилингът почиства кожата от мъртвите клетки и по този начин помага за по-бързата регенерация. Активните вещества от продуктите проникват по-бързо и се усвояват по-добре.В зависимост от вида на кожата можете да ексфолирате ръцете си веднъж или два пъти седмично. Ако е позагрубяла, използвайте нежен плодов скраб (Скраб за тяло "Парфе от круша" Beauty Cafe): втрйте го добре, а после отмийте с вода. Опитайте този ароматен продукт !

Подхранващата маска също е важна - тя омекотява и подхранва, засилва защитните свойства на кожата и стимулира процесите на регенерация.


Сутрин и вечер използвайте крем за ръце и нокти

Продуктите трябва да са богати на растителни екстракти, които хидратират и регенерират (Витаминен крем за ръце "Диня & пъпеш" Vitamania).

Ако сте забелязали малки петънца по кожата, третирайте със специален крем за пигментни петна , който ще уеднакви и ще избели кожата (Избелващ крем за лице). Повечето такива продукти съдържат витаминни комплекси, избелващи вещества, антиоксиданти.

Крем за ръце "Течни ръкавици" има богата текстура, която омекотява и подхранва кожата. Подобно на най-тънката невидима ръкавица, кремът обгръща вашите ръце, осигурявайки комфорт и защита.

Ключови думи:

Мнения