Козметика за мъже "BarberLab"

Козметика за мъже "BarberLab"

Barber Lab е серия за грижа за  косата и брадата. Интересен дизайн, иновационни формули и великолепен резултат създават  търсен продукт от представителите на силния пол. Почувствайте комфорт и удоволствие по време на бръснене заедно с новите продукти от серията Barber Lab.

Пяната за бръснене с въглен грижливо ще подготви кожата за бръснене, ще осигури гладко и равно плъзгане на бръснача. Влизащият в състава въглен оказва детокс ефект, а алантоинът, зеленият чай и алое вера смекчават и максимално овлажняват кожата. Забравете за дразненето и зачервяванията!  

Тоалетният мъжки сапун е идеалният продукт за почистване на кожата и за бръснене. Удобен формат, стилна опаковка, отлична цена –  неоспоримите преимущества на продукта! 


Смекчаващ еликсир за брада
Решил си да започнеш да се грижиш за брадата самостоятелно, но нямаш време да ходиш до бръснарницата? Не бързай да отхвърляш идеята да си пуснеш  брада, а новият продукт от серията Barber Lab ще ти помогне да се справиш с поставената цел. Специалната формула на еликсира ефективно се бори със сърбежа и лющенето. Продуктът за броени секунди омекотява брадата, за да е чист и акуратен външният ти вид. Бръсненето и ежедневната грижа за брадата сега излиза на ново ниво на комфорт!

Шампоан-балсам 2 в 1
Все бързаш? Броиш всяка минута? Решение има: това е новият продукт Barber Lab, който замества едновременно два продукта – шампоан и балсам. Новият продукт 2 в 1 щателно ще почисти косата и кожата на главата, ще осигури внимателна грижа и балсамиращ ефект. Очакват те нови върхове и свежи идеи, а грижата за главата можеш да оставиш на Barber Lab!

Мнения