Концентрирани прахове за пране на Фаберлик

Концентрирани прахове за пране на Фаберлик

Прахът за пране Faberlic не се нуждае от представяне. Всеки, който го използва, позава качествата му. Екипът на Faberlic актуализира формулата на известния прах заедно с германската компания Rohm & Werner, производител на професионални перилни препарати. 

 Прахът се справя с различни петна благодарение на биоразградимите миещи компоненти и естествените ензими, премахва сивото и жълтото, запазва цвета и структурата на тъканите.

Концентрираният продукт работи при ниски температури, напълно се изплаква и се консумира пестеливо. Екологичната формула е безопасна за здравето на бебета и животни, не вреди на околната среда. Подходящ за пране на бебешки неща!

Гранулираната текстура  е прах безопасен за хора, склонни към алергии. Избери прах за светли (30020) или ярко оцветени неща (30021), с аромат на алпийски ливади (30022) или планинска свежест (30023).

Допълнете с почистващ препарат за петна (30027), за да се справите с особено сложни, вълнообразни петна от сокове, вино, мазнини, бои, кръв, козметика. Продуктът без хлор, фосфати и аромати работи вече при 30 °C, подходящ за почистване на килими и тапицерии.

Мнения