СПА удоволствия у дома - част 2

СПА удоволствия у дома - част 2

След като тялото се почувства освободено от стреса и умората, преминете към лицето. След топлата бан порите са се разширили и могат да бъдат почистени много по-добре в дълбочина. Използвайте пна /Нежна пяна за измиване "iSeul", подходща за вашата кожа, а след това нежно ексфолирайте / Ролинг гел за почистване на порите "Expert"/.След като сте почистили, сложете маска / Стягаща маска за лице "Тонус" с колаген/, с не ще тонизирате и подхраните кожата. След това може да сложите хидратиращ и анти-ейдж крем /Подмладяващ крем за лице "Възстановяване"/ , а накрая масажирайте нежно околоочния контур с подходщ крем, който ще успокои и изглади кожата / Фитосерум за кожата около очите "Хмел и облепиха", сери Botanica/.

Не пропускайте да се погрижите и за ръцете.Когато не са добре поддържани, кожата им бързо остарва, издавайки годините ни. Първо  я ексфолирайте добре / Скраб за тяло "Малинов наполеон"/ , а след това я омекотете и хидратирайте с крем за ръце /Подхранващ крем за ръце "Бананов мус"/. Можете да използвате и подхранваща маска /Подхранваща маска за ръце "Антивъзрастов ефект"/, която да остане през цялата нощ - просто сложете отгоре меки памучни ръкавици или Овлажняващи силиконови ръкавици. На сутринта измийте като внимателно масажирайте, без да разтягате много кожата и ако желаете - сложете лак /Лак за нокти "Aquamare"/ или поне защитен и подхранващ гланц.

Последният ритуал от вашето домашно СПА удоволствие трябва да бъде косата. Непременно я поглезете с маска /Маска с кератин за увредена коса "SalonCare"/.След като я изплакнете, не я сушете, оставете я да изсъхне сама. Можете само да използвате подхранващ и хидратиращ продукт без отмиване/Еликсир за коса с масло от амла "Everstrong" от серия Expert"/.

Мнения